Hår


Inlägget innehåller annonslänkar via Adviral 

 
En av sakerna jag skrev upp på min 2018 lista var att ta hand om mitt hår.  Steg ett blev att inte tvätta håret för ofta. Steg två blev att skaffa bra produkter till håret. 
 
Maria Nila Structure Repair: Köpte ett nytt shampo och balsam från Maria Nila. Produkterna innehåller är sulfat- och parabenfritt som ska återfukta och stärka hårets struktur. Behöver inte alls använda mycket av produkterna, så för mig räcker de länge. Shampot tvättar och rengör håret bra och balsamet fyller sin funktion. Detta har verkligen gjort skillnad för mitt hår som ser mycket friskare ut och även min hårbotten mår bra. Ni hittar det *här!
 
 
Curly Wurly: Detta schampoo från lush har jag inte använt så mycket, men tycker att det funkat ganska bra. Har lite svårt att få ut allt shampo från håret. ÄLSKAR dock doften av kokosnöt och ska testa det mer innan jag kan säga vad jag tycker. Ni hittar Curly Wurly här. 
 
R&B: Denna hårbehandling använder jag när håret är blött, använder bara en liten klick som jag fördelar i topparna. Den återfuktar lockarna och gör mitt hår liv.  Burken räcker verkligen otroligt längre och finns här. 
 
Banana Truly Nourishing Hair Mask: Denna hårmask kommer från The Bodyshop. Den luktar otroligt gott och tycker att den funkar ganska bra. Använder den inte alls ofta, men har varit nöjd med resultatet de gånger jag använt den. Ni hittar den här. 
 
Ibland använder jag kokosolja i topparna och låter det sitta ett tag innan jag tvättar ur det. Det kan vara svårt att tvätta ur men tycker att det återfuktar mitt hår bra! Använder också ofta en hårolja, men hade den inte hemma nu. Så får återkomma om den.
 
Sedan jag börjat tänka på vad jag använder i mitt hår har jag märkt otrolig stor skillnad. Jag har självlockigt hår som lätt kan bli frissigt men har inte haft några problem med det nu. 
 

Har ni några favorit produkter att tipsa om?

 

*Inlägget innehåller annonslänkar via Adviral Kommentarer

Duktig du är! :D Är själv rätt sämst på att ta hand om mitt hår, haha

Åh vilket bra tips! har tänkt skaffa en hårmask ett tag och bodyshop har ju så bra produkter!

Lush har himla bra produkter :D

Jag har också repair hemma 😍

Åh vill testa hårmasken från The Body Shop, den lät ju helt fantastisk!

Jag använder också hårprodukter från Maria Nila! :-D Kramis

Gillar också Maria nila :D

jag älskar lush :D

Jag behöver också göra något med mitt hår. Just nu är det så statiskt och bedrövligt så jag vet snart inte vad jag gör. Ett byte av shampoo och balsam är nog en bra början :)

Åh, sååå bra tips, måste börja sköta om mitt hår <3

dessa har ja inte prövat Tack för goa kramarna

Jag älskar också Maria Nilas hårprodukter :)

Jätte bra tips :D

Tack för tipsen!

Har också Maria Nilas schampoo och balsam, och dom är ju såååå bra!!! ÄLSKART! <3

tack för tipsen :)

Jag har också schampo och balsam från Maria Nila, så bra!!


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?