Julkalender 2015 | Lucka 2 | Tävling Caseapp

 
Tycker att vi kör igång med kalenderns första tävling! Denna tävling är i samarbete med Caseapp.se och man har möjlighet att vinna ett presentkort värt 300kr!  Gör ett skal eller skin till din dator, surfplatta, iphone och såklart andra mobiler till dig själv eller kanske som en julklapp till någon annan?
 
Hur är ni med i tävlingen då?
Kommentera erat bästa jultips och glöm inte er mail!
 
Vinnaren presenteras 5/12-2015!
 
Vinnaren blev Ida! Kontaktar dig under nästa vecka!
 
 
 


Kommentarer
Keren Tshibwabwa

Ett bra jultips är att avsluta det här året så bra som möjligt och skapa en massa minnen med nära och kära.

Vilken kul tävling! :) mitt jultips är att inte se julen som stressig utan verkligen njuta av den och ha det mysigt med familj och vänner! Det är ofta julklapparna som stressar så det är ju smart att kanske lista ut något redan i November :)

Ruth

Kul med en tävling!

Vilken rolig tävling! Jag är med! Mitt bästa jultips är att unna sig långa film-kvällar med en stor kopp te, och en när och kär vid sin sida! Kram

Mina jultips är att ha roligt med sin vänner/sin familj och bara njuta av den sista månaden av året och göra den till det bästa! Samt att inte stressa upp sig för vad som ska komma <3

Mitt tips är att ta julen som den kommer och att verkligen pynta hemma och baka så man får julkänsla, även om det inte snöar!

Mitt bästa jultips är glädje, va alltid glad så löser sig allt annat på vägen!

Caseapp har såååå fina saker!!

Stressa inte runt utan välj ett ställe och njuuut!!
mctrollet@hotmail.com

åh så fint! <3

Bästa jultipset är nog att ta tillvara på tiden och njuta av varje stund tillsammans med nära och kära. Det tycker jag är viktigt :)

Många barn växer upp i hem där alkohol tar bort den magi som ska finnas under julen,så avstå från alkohol och ta en vit jul!

Mitt bästa jultips är att umgås med de man älskar mest, som bara ger en positiv energi och som man älskar att vara nära ♥ och uppskatta julen tillsammans.

Alice

Mitt bästa tips är att inte fokusera så mycket på just julklappar, utan på allt det andra, det kommer definitivt göra julen till en så bättre högtid! Som mindre var jag otroligt fokuserad på vad jag skulle få, nu uppskattar jag mer att få träffa min släkt, äta god mat, tända ljus, osv, osv. För vi är så lyckligt lottade i Sverige, vilket jag fått insikt om framförallt nu under flyktingkrisen; att vi faktiskt har tak över huvudet och får träffa vår familj, då spelar det ingen roll att man "BARA" fick sju julklappar iår eller att kompisen fick såå mycket finare julklappar!
KRAM!


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?